Terug naar de homepagina
Sous-Chef Zele

Functieomschrijving

Droom je ervan om samen met onze chef mooie creaties op het bord te toveren? 
Om klanten aangenaam te verrassen met een pure, eerlijke keuken? 
Wil je zowel op persoonlijk als op professioneel vlak kunnen (door)groeien?

Dan hebben wij iets dat jou kan interesseren!

  • Als Sous-Chef verzorg je de mise en place van zowel de warme keuken als de koude keuken.
  • Je staat in voor de service van het restaurant.
  • Je onderhoudt en reinigt de keuken met de nodige aandacht voor de wettelijke verplichtingen inzake voedselveiligheid en -hygiëne.
  • Je volgt en verzorgt het stockbeheer van de keuken.
  • Je denkt als Sous-Chef samen met de Chef creatief na over nieuwe en bestaande gerechten.

Profielomschrijving

  • Als Sous-Chef ben je net afgestudeerd van de hotelschool of ben je gelijkgesteld door ervaring.
  • Je beschikt over de nodige motivatie en een enthousiaste ingesteldheid. 
  • Je bent een gepassioneerde team-speler met een hart voor voeding en keuken.
  • Je handelt creatief en assertief op de gepaste momenten.
  • Je bent als Sous-Chef een gedreven en doelgericht persoon die streeft naar de perfecte creaties op het bord.

Aanbod

  • Restaurant Den Anker biedt je een boeiende en uitdagende functie met voldoende verantwoordelijkheid in een voltijds contract.
  • Je geniet een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen.
  • Zaterdag en zondag werk je een volledige service, maandag en vrijdag werk je service-coupé en donderdagnamiddag ben je vrij.
  • Sluitingsdagen: dinsdag en woensdag.

Keywords

Solliciteer voor deze vacature